İşletme Bölümü Oryantasyon Toplantısı

19/10/2022 Çarşamba günü saat 11:00’de Dekanlık Konferans Salonu’nda İşletme Bölümü birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Bölümün öğretim üyelerinin, bazı işletme son sınıf öğrencilerinin ve yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerinin tamamına yakınının katılım gösterdiği programda bölümün misyonu, amaçları, anabilim dalları, öğretim elemanları, işletme topluluğu, gerçekleştirilen faaliyetler, öğrenci değişim programları, fakültede ve kampüste öğrenci yaşamı ile ilgili bilgiler verilmiş, öğrencilerin lisans programı boyunca ihtiyaç duyacakları düşünülen konularla ilgili öğretim üyelerinin ve son sınıf öğrencilerinin deneyimleri aktarılmıştır.