Kariyer Etkinliği

Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi Kulübü ile Mali Düşünceler Kulübü ortaklığında, Maliye ve İşletme Bölümleri öğretim üyeleri moderatörlüğünde bir kariyer planlama etkinliği düzenlendi.

22 Mayıs 2024 tarihinde Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat AYDIN ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin ATMACA moderatörlüğünde, Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi Kulübü ile Mali Düşünceler Kulübü ortaklığında, bir kariyer etkinliği düzenlenmiştir. SMMM Murat KURNAZ ve Gelir Uzmanı Büşra DEMİR'in mesleki tecrübelerini öğrencilere aktardığı ve bu mesleklerde kariyer olanaklarını aktardığı seminerde Maliye Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Murat AYDIN tarafından misafirlere katılım ve teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.