İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN, Biga İİBF Dekan Vekili olarak atandı!

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dekan V. Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI’nın Rektör Yardımcısı olarak atanmasının ardından İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN Biga İİBF Dekan Vekili olarak atandı.

29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Prof.Dr.Ramazan AYDIN Yerleşkesi Biga İİBF Dekanlık binasında düzenlenen törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU, Biga Belediye Başkanı Alper ŞEN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul BİLGÜCÜ, Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga TSO Meclis Başkanı Melih AKYIL, ÇOMÜ Genel Sekreteri Oğuz ÜNAL, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan KARABULĞU, STK temsilcileri, üniversitemizin çeşitli birimlerinden çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Prof. Dr. H. Levent DALYANCI ve Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN'ın konuşmalarının ardından devir teslimin gerçekleştirildiği tören, tebriklerin kabulü ve fotoğraf çekimi ile son buldu.