İşletme Bölümü'ne STAR'dan 4 yıllık akreditasyon!

İşletme Bölümü Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından 4 yıl süreyle akredite olmaya hak kazandı!

Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) adına İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erginbay UĞURLU’nun başkanlığında alan uzmanlarından oluşan 10 kişilik değerlendirme takımı tarafından, Fakültemizin dört bölümü ile birlikte saha ziyareti ile değerlendirilen bölümümüz, 16 aydır devam eden  çalışmaların sonucunda 4 yıllığına akredite olmaya hak kazandı.

29 Nisan 2024 günü Dekanlık Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Akreditasyon Belgemiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU ve Biga İİBF Dekanımız Sayın Prof. Dr. Levent DALYANCI tarafından Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN'a takdim edildi.

Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.