Bölüm Oryantasyon Toplantısı

4 Ekim 2023 Çarşamba günü 12:00’de Fakülte Konferans Salonunda İşletme Bölümü birinci sınıflar için oryantasyon programı düzenlenmiştir. 61 öğrencinin, bölüm öğretim elemanlarının ve idari personelin katıldığı oryantasyonda Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’ın giriş konuşmasının ardından bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Eroğlu, bölümümüzü tanıtan ve öğrencilerin üniversite hayatında ihtiyaç duyacağı bilgilerden oluşan bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumun ardından öğrenciler Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ağırlanmış, merkez tanıtılarak öğrencilerin üniversite hayatları boyunca gerçekleştirecekleri girişimlere merkezin ne gibi katkılar sunacağı ve destekleneceği açıklanmıştır.