IEOVAK 2023 İşletme Eğitiminde Ortak Vizyon Arayışı Arama Konferansı

İşletme Eğitiminde Ortak Vizyon Arayışı Etkinliği “IEOVAK 2023” gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, Biga İ.İ.B.F İşletme Bölüm Başkanlığı ve Doğanlar Holding iş birliğinde düzenlenen “İşletmecilik Eğitiminde Ortak Vizyon Arayışı” arama konferansı, Doğanlar Mobilya Grubu’nun markası Doğtaş’ın Biga’da yer alan fabrikasında gerçekleşti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, Biga İ.İ.B.F İşletme Bölüm Başkanlığı ve Doğanlar Holding iş birliğinde düzenlenen “IEOVAK 2023 İşletmecilik Eğitiminde Ortak Vizyon Arayışı ” arama konferansı, Doğanlar Mobilya Grubu’nun markası Doğtaş’ın Biga’da yer alan fabrikasında gerçekleşti.

Biga Kaymakamı, Biga Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, STK ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen konferansta Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Volvo Car Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Bölgeleri Başkanı Sabri Sözen, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Şahin, THY Eski Genel Müdür Yardımcısı Kazım Çalışkan, ÇOMU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Arel Üniversitesi İ.İ.B.F. Dekanı Harun Demirkaya, Kale Grubu’nu temsilen Yönetici Nedim Ceylan panelist olarak yer aldılar.